Bemutatkozás

 

 

Kezdőlap
Elérhetőségek
Termékek
Térkép
Árlista
Biztosítás

Szövegdoboz:             Cégünk - a Technicom Primo Kft. – 2001 őszén alakult a Műszertechnika csoport szerződéses cégeként. Elődeink a Műszertechnika Alföld és MT-Kecskemét Kft. 1991-ben alakultak, az egyik legnagyobb, kizárólagosan hazai tőkével létrehozott számítástechnikai cég - a Műszertechnika Rt. – vidéki képviseleteként. A vidéki képviseletek létrehozásakor két cél vezérelt bennünket: egyrészt az anyacég által értékesített számítógépek, fénymásoló berendezések installálását, karbantartását és javítását egy helyi, rugalmas, jól képzett szakemberekből álló csapat végezze, másrészt olyan műszaki megoldásokat tudjunk nyújtani ügyfeleink számára, melyek addig csak budapesti cégek által voltak elérhetőek.
A TECHNICOM-PRIMO Kft. az elmúlt 10 év alatt is változatlanul aktívan végzi feladatait a megye (részben Szolnok megye is) területén. Elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a cégünk termékeit és szolgáltatásait minél szélesebb körben mutassuk be. Kitartó munkánknak és szakmai hátterünknek köszönhetően irodánkat a megyében elismerik és dinamikusan bővülő ügyfélkört, tudhatunk magunkénak.
Belvárosi Szaküzletünk a Nyíl utca 4. szám 1. lépcsőház mellett található, (Kiskert térre néző oldal) Gépkocsival a Széchenyi krt.- Nyíri út kereszteződésétől balra tartva a Nyíl utcán jól megközelíthető. Gyalogosan pedig a "szalagház" közép átjárójától alig 50 m-re, szemben található. Szintén itt található helyi szervizünk is, ahol számítógépek, fénymásolók, nyomtatók javítását végezzük.
Irodánk kereskedelmi és szervizes létszámát ügyfél centrikus politikánknak megfelelően alakítottuk ki úgy, hogy az általunk végzett munka folyamán minél gyorsabbak és pontosabbak lehessünk. Munkatársaink folyamatosan vesznek részt tanfolyamokon, szakmai tréningeken, hogy a legkomolyabb szakmai kihívásoknak is megtudjunk felelni.
Országos tendereken a Bravogroup csoporthoz tartozó cégekkel közösen indulunk, a feladatok teljesítését is közösen végezzük.
Célkitűzéseink:
            Hosszú távú kapcsolatok létesítése partnereinkkel, melyek minőségi szolgáltatásokat, gyors, precíz és pontos ügyintézést tartalmaznak.
             Olyan alternatív, költségkímélő megoldásokat nyújtani ügyfeleink számára, melyek az adott problémákat hosszú távon megoldják és megőrzik az adott rendszer integritását, rugalmasságát, fejleszthetőségét.
             Partnereink számára díjmentes tanácsadással elősegíteni, hogy a birtokukban lévő számítás-, irodatechnikai, és telekommunikációs infrastruktúrát hogyan használhatják fel a folyamatosan változó környezetben. A meglévő technikai infrastruktúrát milyen eszközökkel, rendszerekkel érdemes bővíteni a legkedvezőbb eredmény/költség arány elérése érdekében.
 Kecskemét, 2002. augusztus 21. 
 
Tevékenységi köreink
Irodánk profilja felöleli a számítástechnika, az irodatechnika,  teljes választékát:
- számítástechnikai berendezések értékesítése és szervizelése
- számítógép-hálózatok tervezése, építése, karbantartása
- számítástechnikai szaktanácsadás ( hardware-software)
- irodatechnikai berendezések,
- fénymásolók-telefaxok - értékesítése
- fénymásoló gépek szervize, karbantartása - eseti és szerződés egyaránt
- közbeszerzés
Vissza a lap tetejére